Miksi livestriimata?

Livestriimauksen avulla yritys, kunta tai muu yhteisö voi luoda tapahtuman, joka elää myös organisaation ulkopuolella. Samalla katsojat saavat kokea olevansa osa tapahtumaa. Lisäksi kaikki kuvattu materiaali jää talteen itse tapahtuman jälkeen. Siten voit käyttää niitä esimerkiksi jälkimarkkinoinnissa.

Joulupukki TV:lta onnistuu streamaus sisätiloissa joustavasti. Kameroita voi olla yhdestä kolmeen (monikameratuotanto). Tapahtuma voidaan järjestää yleisölle livestriiminä esimerkiksi Zoomin, Teamsin, Facebookin tai Youtuben kautta.  

Missä livestriimaus toimii?

Livestriimaus toimii hyvin seuraavissa tarkoituksissa:

  • Uuden tuotteen tai palvelun konseptin julkaisussa
  • Tapahtuman laajentamisessa tilan rajoittaessa osallistujamäärää
  • Uuden kampanjan julkaisussa
  • Koulutustilaisuuksissa
  • Kiinnostuksen luomisessa uusien asiakkaiden keskuudessa
  • Tapahtuman ennakko- ja jälkimarkkinoinnissa

Apuna tapahtumien järjestämisessä toimii livestriimaus. Livestriimaus voidaan tänä päivänä järjestää hyvinkin kustannustehokkaasti, suoraan tietokoneelta tai vaikka yhden kameran ja teknikon voimin. Tarvittaessa esitykseen voidaan sisällyttää grafiikkaa ja vaikkapa PowerPoint-esitys.

Monet yritykset ja organisaatiot ovat siirtyneet webinaarien järjestämiseen ja tulevat käyttämään niitä myös jatkossa, sillä ne mahdollistavat kevyen tapahtumajärjestämisen laajemmalle yleisölle. Osallistujien ei myöskään tarvitse sitoutua tiettyyn ajankohtaan, vaan he voivat katsoa tapahtuman jälkikäteen tallenteena.

Joulupukki TV:n laadukas livestriimaus on kustannustehokas. Meiltä löytyvät omat mikrofonit, jos tilassa ei ole äänentoistoa. Meiltä löytyvät myös eri operaattorien liittymät modeemein (lähtökohtaisesti käytämme Elisaa).

Lähetä meille sähköpostia (esim. tarjouspyyntö) tai soita: autamme mielellämme suunnittelun ja tuotannon kanssa; company@santatelevision.com & 040 8351428