Islannissa alun perin luotu Bokun toimii web-pohjaisena varausjärjestelmänä sekä verkkokauppa-alustana aktiviteeteille, ohjelmapalveluille ja vierailukohteille. Helppokäyttöisyytensä vuoksi se on erittäin laajasti käytössä yleisesti Suomessa ja Euroopassa.

Bokunin suuria etuja ovat todella nopea ja edullinen käyttöönotto. Bokunilla on kiinteä kuukausimaksu ja järjestelmän kautta tehdyistä varauksista veloitetaan komissio. Näiden lisäksi tulee vielä huomioida mahdolliset kulut erilaisista maksutavoista. Bokuniin onkin saatavilla useita erilaisia maksutapoja kuten esim. Stripe ja  Paytrail jne.

Bokunin suurimpia vahvuuksia on sen integrointi muihin järjestelmiin sekä sen mahdollistama ristiinmyynti. Bokunin tuotteet on helppo siirtää esim. WordPress-verkkosivustolle, joita Joulupukki TV tuottaa, käyttäen Bokunin tarjoamia widgettejä. Bokun generoi koodin widgetiksi, joka liitetään halutulle verkkosivustolle. Kun käyttäjä klikkaa tuotetta verkkosivuilla, aukeaa Bokunin hallinnoima ja yrityksesi määrittelemä tuotenäkymä.


Bokunin widgettejä voi lisätä myös toisten kumppaniyritysten verkkosivuille / verkkokauppaan tai toisten yritysten palveluita omille verkkosivuillesi. Näin on mahdollista tehokas ristiinmyynti. Bokun sopii siis mainiosti pienille ja keskisuurille matkailuyrityksille, jotka tarvitsevat verkkokaupan edullisesti ja nopeasti käyttöön.

Valitse Joulupukki TV Bokun-kumppaniksesi

Olemme toteuttaneet useita Bokunin käyttöönottoja matkailuyritysten kanssa. Me tarjoamme Bokuniin liittyvät käyttöönotot, konsultoinnit, integraatiot sekä jo olemassa olevien järjestelmien jatkokehityksen.

Olemme toteuttaneet äskeittäin useita WordPress-sivuja ja niille Bokunin integraation sekä molempien järjestelmien kehityksen ja käyttöönoton. Tarkastele alta viimeisimpiä Bokun-asiakkuuksiamme:

SIEROPORO SAFARIS 

TALLITONTUN PIHA