all-together

Joulupukki TV tuottaa korkealaatuisia ja kustannustehokkaita www-sivuja yrityksille ja organisaatioille. Olemme toteuttaneet useita laadukkaita sivukokonaisuuksia, joihin on integroitu innovatiivisesti sosiaalisen median palvelut kuten Youtube, Facebook, Pinterest, Twitter ja Instagram. Panostamme vahvasti myös asiakkaidemme sivujen hakukoneoptimointiin ja hakukoneystävällisyyteen.

Www-projektimme on toteutettu responsiivisiksi. Responsiivinen toteutus varmistaa sivuston toimivuuden ja saumattoman selailun riippumatta siitä millä päätelaitteella sivuja katsotaan. Www-sivujen selailu älypuhelimilla ja tableteilla kasvaa nopeasti, ja siksi sivujen responsiivisuus on usein erittäin tärkeää.

Käytämme sivujen alustana WordPress (kustannustehokas, vapaaseen lähdekoodiin perustuva, tietoturvallinen ja luotettava) sisällönhallintajärjestelmää. Kehitämme ja muokkaamme sivuston ja hallintapuolen täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme myös jatko-kehittää, hallita ja päivittää muita asiakkaidemme php / mysql -tekniikoihin perustuvia sivuja ja sisällönhallintajärjestelmiä.

Alla muutamia esimerkkejä toteuttamistamme Internet-sivustoista:

Aito Hirsitalot

Aito Hirsitalot on suomalainen hirsitalojen toimittaja Rovaniemeltä.