seo-copy

 

Lisää sivujesi kävijämääriä ja niiden tuomaa liikevaihtoa hakukoneoptimoinnilla

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen sivun tai kokonaisen sivuston sijoituksia eri hakukoneiden hakutulosten luettelossa valittuja hakusanoja käytettäessä.

Hyödyllistä yleistietoa hakukoneoptimoinnista voit lukea Wikipedian sivuilta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Hakukoneoptimointi

Joulupukki TV on erikoistunut matkailun ja teollisuuden hakukoneoptimointiin. Yrityksemme on myynyt hakukoneoptimointipalveluita vuodesta 2005 mm. matkailutoimistoille, hotelleille, hirsitalovalmistajille ja lahjatavaratuottajille.

Yritykseltämme onnistuu hakukoneoptimointi kymmenellä kielellä: suomi, ranska, englanti, venäjä, hollanti, espanja, norja, ruotsi, saksa ja italia.consulting

Usein yritykset ja organisaatiot maksavat hakukoneiden maksullisista hauista ilman, että yrityksen sivuja on hakukoneille optimoitu (eli sivuille on tehty ns. ”orgaaninen hakukoneoptimointi”). Vaikka maksullinen hakukonemainonta (esim. Google Adwords:in käyttö) eri avainsanojen avulla on usein perusteltua ja tuottavaa, on se myös aina hyvä yhdistää sivujen hakukoneoptimointiin. Klikkauksista on turha maksaa, jos ne voi saada ilmaiseksi.

Laadukkaasti tehty hakukoneoptimointi voi kasvattaa sivujen kävijämäärää noin 20-40% ja tuoda yritykselle arvokasta uutta liikevaihtoa. On kuitenkin hyvä korostaa, että hakukoneoptimointi on monella tapaa ”epätiedettä”. Esim. hakukoneoptimoidun sivun sijoitus hakutuloksissa voi vaihdella merkittävästi, koska hakukoneet muuttavat jatkuvasti tapaansa järjestää hakutuloksia eli algoritmejä. Rajoituksista huolimatta tarjoamamme hakukoneoptimointi on tuottavaa ja kustannustehokasta.

Laskutamme työmme tuntityönä ja hinnoittelumme on läpinäkyvä ja kohtuullinen: 65 € + alv/tunti. Yhden sivuston optimointiin menee, osioiden ja kieliversioiden määrästä riippuen, keskimäärin 6-15 työtuntia. Pyydä tarjous sivujesi hakukoneoptimoinnista.

Neuvomme asiakkaitamme myös maksullisen hakukonemainonnan, kuten Google Adwords-ohjelman käytössä ja toteutamme Google Adwords-kampanjat.