Rovaniemeläiseltä Joulupukki TV:ltä saat laadukkaat ilmakuvaukset kauko-ohjattavilla multikoptereilla (ns. drone). Ilmakuvauksissa käytämme erilaisia laadukkaita multikoptereita: käytössämme on tällä hetkellä mm.  DJI Mavic 2 Pro dronet, joilla saa kuvattua laadukasta 4K-videokuvaa ja myös otettua laadukkaita ilmavalokuvia.

Tarjoamme ilmakuvauksia Rovaniemellä ja Lapin alueella / Pohjois-Suomessa. Ilmakuvaukset drone-kopterilla ovat osa laajempia videotuotantopalveluitamme, mutta voimme ottaa asiakkaalle myös pelkkiä ilmavalokuvia.

Toimintamme on luonnollisesti vakuutettua erillisellä drone-vakuutuksella (Pohjola) ja toimimme EU:n yhteisten sääntöjen ja niitä kansallisesti soveltavan lainsäädännön mukaisesti. Noudatamme lentämisessä erityistä varovaisuutta ja olemme tehneet ammatillista drone-kuvausta jo viisi vuotta. Drone-toimintamme on tietysti myös lakimääräisesti rekisteröityä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous drone-kuvauksista:
company@santatelevision.com ja 040 835128.

Alla esimerkkejä Lapissa ja Pohjois-Suomessa tuottamistamme videoista, jotka sisältävät ilmakuvausta multikoptereilla / dronella:

 

Joulupukki TV ilmakuvauspalvelut: demovideo

Joulupukin pajakylä Rovaniemellä ilmasta kuvattuna

Talvirenkaiden testausvideo Oulun Yliopistolle : kuvattu Kuusamossa

Pello - Suomen kalastuspääkaupunki

Arctic SnowHotel & Glass Igloos Rovaniemellä

Pello (Länsi-Lappi) talvella ilmasta dronella kuvattuna

Pello (Länsi-Lappi) kesällä ilmasta dronella kuvattuna

Arctic Snowhotel & Glass Igloos syksyllä