Ilahduta kumppaneitasi, asiakkaitasi tai työntekijöitäsi aidon Joulupukin personalisoidulla videotervehdyksellä!

Joka vuosi rovaniemeläinen Joulupukki TV / Santatelevision tuottaa laadukkaita personalisoituja Lapin aidon Joulupukin videotervehdyksiä yrityksille ja organisaatioille ympäri maailmaa. Lapin vanhan valkoparran videotervehdykset ovat erittäin suosittuja esim. yritysten pikkujoulun vietossa tai suomalaisen yrityksen joulutervehdyksenä kansainvälisille asiakkaille.

Voimme kuvata Joulupukin videotervehdyksiä eri kohteissa kuten Joulupukki TVn omilla studioilla, Joulutalossa Joulupukin Pajakylässä, tai porotilalla Rovaniemellä.

Jotta Joulupukin tervehdysvideot vaikuttavat mahdollisimman jouluisilta, aidoilta ja tunnelmallisilta, niin voimme myös hyödyntää niissä arkistomateriaaliamme taianomaisista Lapin maisemista, kuten esim. dronekuvaa tykkylumisista puista, poroista ja Joulupukin rekiajelusta.

Yleensä Lapin Joulupukin personalisoidut videotervehdykset ovat noin. 1min30-2min30 pitkiä ja käsittävät jouluista taustamusiikkia.

Suunnittelemme videoiden käsikirjoituksen huolella yhdessä asiakkaan kanssa. Videoissamme kaupallisuus ei ole pääasia vaan lämminhenkisyys ja jouluisuus.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä: company@santatelevision.com / puh: +358 40 835 1428