Pohjois-Suomen johtava videotuotantoyritys Joulupukki TV Oy (aputoiminimeltä Europe Video Productions), tarjoaa korkealuokkaisia ja kustannustehokkaita videopalveluita Rovaniemellä, Lappissa ja ympäri Eurooppaa. Internet-videoita olemme toteuttaneet jo vuodesta 2000, ja vuodesta 2015 lähtien olemme tuottaneet videoita Ultra HD formaatissa. Ilmakuvauksia dronelle olemme tehneet vuodesta 2016.

Teemme laajatkin projektit kokonaisuudessaan: videon suunnittelusta aina editointiin ja graafiseen suunnitteluun. Meiltä saa myös osaamista tarpeittenne mukaisiin rajatumpiin alan tehtäviin. Omaamme laajaa kokemusta työskentelystä vapaa-ajan teollisuuden ja matkailun parissa. Katso toteuttamiamme videoita. Voit myös tutustua toteuttamiimme videoihin yrityksemme Youtube-kanavalla, johon olemme julkaisseet osan tuottamistamme videoista.

Innovatiivinen Joulupukki TV on kansainvälinen SOME-osaaja: teemme asiakkaillemme sosiaaliseen mediaan (Youtube, Facebook, Instagram, Vimeo jne.) juuri sellaiset videot, joista puhutaan, ja jotka katsojat löytävät. Vuonna 2017 tuottamiamme Youtube- ja Facebook-videoita katsottiin yht. yli 40 miljoonaa kertaa.

Korkeatasoisen kuvaus- ja editointiosaamisen lisäksi Joulupukki TV:llä on laadukkaat Ultra HD videokamerat, drone-multikopterit ja editointiasemat. Tutustu tarkemmin kalustoomme.

Yrityksemme tarjoaa myös laadukkaita ilmakuvauspalveluita. Lisätietoa ilmakuvauksista.

Yrityksellämmme on myös käytössä ainutlaatuinen SMARTSET-virtuaalistudio, joka tarjoaa innovaatiivisia mahdollisuuksia yritysviestintään. Lisätietoa virtuaalistudiostamme.

Lisätietoa Joulupukki TV:n videopalveluista antaa:

Tommi Lappalainen
Toimitusjohtaja
company@santatelevision.com
GSM: +358 40 835 1428