Rovaniemeläinen videotuotantoyhtiömme tarjoaa korkealuokkaisia ja kustannustehokkaita TV- ja  videopalveluita ympäri Pohjois-Suomea. Ilmakuvauksia dronella olemme tehneet vuodesta 2017.

Teemme laajatkin projektit kokonaisuudessaan: videon suunnittelusta aina editointiin ja graafiseen suunnitteluun. Meiltä löytyy osaamista myös rajatumpiin alan tehtäviin tarpeittenne mukaan. Joulupukki TV:.ä paljon  kokemusta työskentelystä mm. teollisuuden ja matkailun parissa. Katso toteuttamiamme videoita. Voit myös tutustua osaan toteuttamistamme videoista yrityksemme Youtube-kanavalla.

Innovatiivinen Joulupukki TV on kansainvälinen SOME-osaaja. Toteutamme asiakkaillemme sosiaaliseen mediaan (Youtube, Facebook, Instagram, jne.) juuri sellaiset videot, joista puhutaan ja jotka katsojat löytävät. Vuonna 2022 tuottamiamme Youtube- ja Facebook-videoita katsottiin yhteensä yli 40 miljoonaa kertaa.

TV-tuotannot ja palvelut pohjoisen aiheista

Nimensä mukaisesti Joulupukki TV tuottaa myös televisiotuotantoja (kansainväliset sarjat ja televisioelokuvat) sekä tarjoaa palveluitaan TV-kanaville ja tuotantoyhtiöille sekä uutistuotannoille (kuten BBC, TF1,  Canal+, France Télévision, jne.). Referenssejämme ovat mm. Tom au Pays du Père Noël televisioelokuva sekä ranskalaisen C8 kanavan ”Baba en Laponie à la recherche du Père Noël” TV-show.

Suomessa Joulupukki TV:n tunnetuin sarja on kesällä 2022 suoratoistopalvelu Ruudussa julkaistu Sinivalkoisella sinnikkyydellä minidokumenttisarja (3 x 40 min), joka kertoo Rovaniemen jalkapallomaailman tuskan tiestä ja yhteisöllisyydestä pandemia-ajan myrskyissä vuosi 2020-2021.

****

Korkeatasoisen kuvaus- ja editointiosaamisen lisäksi Joulupukki TV:llä on erittäin laadukkaat Ultra HD videokamerat (mm. Sony FX9) ja drone-multikopterit. Tutustu tarkemmin kalustoomme.

Yrityksemme tarjoaa myös laadukkaita ilmakuvauspalveluita dronella. Lisätietoa ilmakuvauksista.

Lisätietoa Joulupukki TV:n videopalveluista antaa:

Tommi Lappalainen
Toimitusjohtaja
company@santatelevision.com  & puh: 040 835 1428

 

KATSO VIDEOTUOTANTOJEMME REFERENSSEJÄ:

Glass Resort Rovaniemellä Joulupukin Pajakylässä

Glass Resort on Rovaniemellä Joulupukin Pajakylässä sijaitseva matkailukohde. Lisätietoa kohteesta: www.glassresort.fi

Länsi-Lapin Miekojärven alueen kansallispuistohanke

Toteutettu Pellon  ja Ylitornio matkailulle. Sen tavoitteena on promotoida Miekojärven alueen uutta kansallispuistohanketta.

Salla matkailun virtuaaliesittelyvideo

Itä-Lapissa sijaitseva Salla on Suomen johtavia luontomatkailukohteita. Toteutimme videon Visit Sallalle. Videota on käytetty mm. virtuaalissa matkajärjestäjätapahtumissa (FAM, jne.).

Norrhydron uuden Rovaniemen tehtaan rakennusvaiheen esittely

Norrhydro on rovaniemeläinen yritys, joka tuottaa tehokkaat hydraulisylinterit ja hydrauliikkaa ratkaisut. Tämä video seuraa yrityksen uuden tehtaan valmistumista.

Joulupukki TV:n osaamisen showreel

Tämä osaamistamme esittelevä showreel näyttää pätkiä parhaista tuotannoistamme vuosilta 2018-2021.

Joulupukki TV:n ilmakuvauksen "Showreel" (demo)

Tämä videon tavoitteena on osoittaa yrityksemme osaamista dronella kuvaamisessa. Lisätieto drone-palveluistamme

Suomen Palloliitto: Minun kenttäni | Sime Yliaska ja Rovaniemen keskuskenttä

Tehty Suomen Palloliitolle yhdessä jalkapallotoimittaja Markku Saukon ja Voimiston kanssa. Video on osa sarjaa, joka kertoo jalkapallon pelaamisen olosuhteista Suomessa.

Minimani Rovaniemi työmaa: VT-Energian lämpöpumppuratkaisut

Tämä video on kuvattu VT-Energialle, joka toteutti Rovaniemen Minimani-työmaan lämpöpumppuratkaisut. Lisätietoa VT-Energiasta: http://vt-energia.fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos Rovaniemellä

Tämä esittelyvideo on tehty Rovaniemellä sijaitsevalle kohteelle, josta löytyy lumihotelli sekä lasikattoiset igluja: www.arcticsnowhotel.fi

Talvirenkaiden testaus: video Oulun yliopiston hankkeelle

Tämä video kertoo Oulun yliopiston hanketoiminnasta, jonka puitteissa testataan talvirenkaiden nastojen kestävyyttä.

Lystikämä Lomatila Rovaniemellä

Lystikämä on rovaniemeläinen lomakylä. Lisätietoa kohteesta: https://lystikama.fi/

Lapin Ammattikorkeakoulun alumnitoiminta

Teemme paljon kuvauksia myös julkishallinnolle: tämä kuvattu video on Lapin AMKille.

Liity Joukkoomme / Join our team - rekryvideo Santa Claus Holiday Villagelle

Tämä video on tehty Rovaniemellä sijaitsevalle Joulupukin lomakylälle, ja sen tavoitteena on auttaa yritystä rekrytoinnissa. Lisätietoa: Joulupukin lomakylä – Napapiiri

OrankiArt Pello ympäristötaidenäyttely

Tämä video on toteutettu länsi-lappilaisen Pellon Matkailulle ainutlaatuisesta OrankiArt ympäristötaidenäyttelystä. Lue TÄSTÄ lisätietoa näyttelystä.

Christmas House Safari Rovaniemellä

Christmas House Safaris on rovaniemeläinen elämyspalveluiden tuottaja, jolla on mm. on porotila ja huskyfarmi. Lisätietoa yrityksestä: https://christmashousesafaris.com/

Lapin kaivosteollisuuden esittelyvideo Lapin liitolle ja kunnille

Tämä video on Lapin kunnille tehty kaivosteollisuuden esittely. Sen tavoitteena on houkutella lisää kaivosteollisuuden investointeja EU:n pohjoisimpaan maakuntaan.

Aito Hirsitalot

Tämä video on toteutettu rovaniemeläiselle laadukkaiden hirsitalojen ja puutalojen toimittajalle Aito Hirsitalolle.

Joulupukin hieman erilainen lähtö Helkama Jopo Elektrolla....

Video toimi  b-to-b joulutervehdyksenä sekä tapana saada kuluttajat kiinnostumaan uudesta pyörämallista: www.helkamavelox.fi