Joulupukki TVltä Lapin aidon Joulupukin personalisoidut videotervehdykset yrityksille ja organisaatioille!

Ilahduta asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi tai työntekijöitäsi aidon Lapin Joulupukin personalisoidulla videotervehdyksellä!

Joka vuosi rovaniemeläinen Joulupukki TV / Santatelevision tuottaa laadukkaita personalisoituja aidon Joulupukin videotervehdyksiä yrityksille ja organisaatioille ympäri maailmaa. Lapin vanhan valkoparran videotervehdykset ovat erittäin suosittuja esim.  virtuaalisen pikkujoulun vietossa tai suomalaisen yrityksen joulutervehdyksenä kansainvälisille asiakkaille.

Voimme kuvata Joulupukin videotervehdyksiä eri kohteissa kuten Joulupukki TVn omilla studioilla, Joulutalossa Joulupukin Pajakylässä, tai lappilaisella aidolla porotilalla.

Jotta Joulupukin tervehdysvideot vaikuttavat mahdollisimman jouluisilta, aidoilta ja tunnelmallisilta, niin voimme myös hyödyntää niissä arkistomateriaaliamme taianomaisista Lapin maisemista, kuten esim. dronekuvaa tykkylumisista puista, poroista ja Joulupukin rekiajelusta.

Yleensä Lapin aidon Joulupukin personalisoidut videotervehdykset ovat n. 1min30-2min30 pitkiä ja käsittävät jouluista taustamusiikkia.

Suunnittelemme videoiden käsikirjoituksen huolella yhdessä asiakkaan kanssa. Videoissamme  pääasia on lämminhenkisyys, yhteisöllisyys ja jouluisuus.

Ota rohkeasti yhteyttä: company@santatelevision.com / puh: +358 40 835 1428