Joulupukki TVltä nyt myös live-striimaus palvelut Rovaniemellä ja Lapissa

Joulupukki TV tarjoaa nyt myös laadukkaat ja kustannustehokkaat live-striimauspalvelut Rovaniemellä ja Lapissa!

Miksi livestriimata?

Livestriimauksen avulla yritys, kunta tai muu yhteisö voi luoda tapahtuman, joka elää myös organisaation ulkopuolella. Samalla katsojat saavat kokea, että ovat osa tapahtumaa. Lisäksi kaikki kuvattu materiaali jää talteen itse tapahtuman jälkeen: näin voit käyttää niitä esimerkiksi jälkimarkkinoinnissa.

Joulupukki TV:lta onnistuu streamaus sisätiloissa joustavasti: kameroita voi olla yhdestä kolmeen (monikameratuotanto). Tapahtuma voidaan järjestää yleisölle livestriiminä esimerkiksi Zoomin, Teamsin, Facebookin tai Youtuben kautta.  

Missä livestriimaus toimii?

Livestriimaus toimii hyvin seuraavissa tarkoituksissa:

  • Uuden tuotteen, palvelun konseption julkaisussa.
  • Tapahtuman laajentamisessa tilan rajoittaessa osallistujamäärää
  • Uuden kampanjan julkaisussa.
  • Koulutustilaisuuksissa.
  • Kiinnostuksen luomisessa uusien asiakkaiden keskuudessa
  • Tapahtuman ennakko- ja jälkimarkkinoinnissa

Apuna tapahtumien järjestämisessä toimii livestriimaus. Livestriimaus voidaan tänä päivänä järjestää hyvinkin kustannustehokkaasti, suoraan tietokoneelta tai vaikka yhden kameran ja teknikon voimin. Tarvittaessa esitykseen voidaan sisällyttää grafiikkaa ja vaikka PowerPoint-esitys.

Monet yritykset ja organisaatiot ovat siirtyneet webinaarien järjestämiseen, ja tulevat käyttämään niitä myös jatkossa, sillä ne mahdollistavat kevyen tapahtumajärjestämisen laajemmalle yleisölle. Osallistujat eivät myös joudu sitoutumaan tiettyyn ajankohtaan, vaan voivat katsoa tapahtuman myös jälkikäteen tallenteena.

Joulupukki TV:n laadukas live striimaus on kustannustehokas. Meiltä löytyy omat mikrofonit jos tilassa ei ole äänentoistoa. Meiltä löytyy myös eri operaattorien liittymät modeemein (lähtökohtaisesti käytämme Elisaa).

Lähetä meille sähköpostia (esim. tarjouspyyntö) tai soita: autamme mielellään suunnittelun ja tuotannon kanssa; company@santatelevision.com & 040 8351428