Uusi mini-dokumenttisarja ja dokumenttielokuva “Sinisellä sydämellä – RoPS vs. COVID-19” tuotannossa

Joulupukki TV Oy on kuvannut kovalla pieteetillä  huhtikuun 2020 puolesta välistä uutta kaksi tuntia pitkää mini-dokumenttisarjaa, jonka työnimi on “Sinisellä sydämellä – RoPS vs. COVID-19”.
Tarina kertoo yksilöiden näkökulmasta EU:n pohjoisimman ammattilaisjalkapallojoukkueen Rovaniemen Palloseuran ja sen kannattajien selviytymistaistelusta Veikkausliigassa poikkeuksellisina koronavirusaikoina.

 

Mini-sarja on tarina seuran pelaajista, henkilökunnasta ja kannattajista arvaamattomissa olosuhteissa sekä urheilun yhteisöllisyydestä.  Tämän kaksikielisen (suomi-englanti) minidokumenttisarjan suomenkielisen version on tarkoitus valmistua loppukesästä 2021 ja kansainvälisen version syksyllä 2021. Tuotannosta tehdään myös lyhyempi dokumenttielokuvaversio.

Tuotannon ohjaa, tuottaa ja käsikirjoittaa Joulupukki TV:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen, ja pääkuvaajana on yrityksemme kuvaaja Ryan Oliveira. Tuotannon leikkaa Juha Paitsola.

 

Kyse on yrityksemme omasta tuotannosta / julkaisusta, jossa RoPS on ollut tuotannon kumppani ja kohde (tämä ei ole seuran ns. oma tuotanto).