”Sinivalkoisella sinnikkyydellä” – uusi mini-dokumenttisarja Joulupukin kotikaupungin jalkapalloyhteisöstä tuotannossa

Joulupukki TV Oy on kuvannut kovalla pieteetillä  huhtikuun 2020 puolesta välistä uutta kaksi tuntia (3x 35-40 min) pitkää mini-dokumenttisarjaa, jonka nimi on ”Sinivalkoisella sinikkyydellä” (vanha työnimi  ”Sinisellä sydämellä – RoPS vs. COVID-19”.

Tarina kertoo yksilöiden näkökulmasta EU:n pohjoisimman ammattilaisjalkapallojoukkueen Rovaniemen Palloseuran ja sen kannattajien selviytymistaistelusta Veikkausliigassa poikkeuksellisina koronavirusaikoina.

Mini-sarja on tarina seuran pelaajista, henkilökunnasta ja kannattajista arvaamattomissa olosuhteissa sekä urheilun yhteisöllisyydestä.  Tämän kaksikielisen (suomi-englanti) minidokumenttisarjan suomenkielisen version on tarkoitus valmistua kesäksi 2022 ja kansainvälisen version vuoden syksyllä 2022 juuri ennen jalkapallon MM-kisoja.

Tuotannon ohjaa, tuottaa ja käsikirjoittaa Joulupukki TV:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen, ja pääkuvaajana on yrityksemme kuvaaja Ryan Oliveira. Tuotannon leikkaa Juha Paitsola.

 

Kyse on yrityksemme omasta tuotannosta / julkaisusta, jossa RoPS on ollut tuotannon kumppani ja kohde (tämä ei ole seuran ns. oma tuotanto).HUOM. Uutista on muutettu useamman kerran, viimeksi 16.05.2022